Modele kuzhinash te vogla

Në sezonin pranverë/verë 2018 do të dominojnë ngjyrat pastele. Ashtu siç Mund t`i shihni në rroba, këpucë, po ashtu Mund t`i praktikoni Edhe në enterierin e shtëpisë suaj, transmeton telegrafi. ATA që kanë Pak hapësirë dhe kohë për të shpenzuar, lehtë Mund të krijojnë një kuzhinë të Vogël të përshtatur për ATO që janě nevojat e Tyre, Duke u ndihmuar nga një mjeshtër i mirë. ATA që zgjedhin një kuzhinë të Vogël zakonisht kanë probleme hapësinore dhe prandaj duhet të menaxhojnë DISA Elemente të rëndësishme. Dritare.net Ju sjell DISA IDE se si Mund ta arrini diçka të tillë. V. D/dritare. net/Detajet në ngjyrë Pasteli të trëndafiltë Gjithashtu shtëpisë suaj do t`i Japin freskinë, frymën pranverore! Shefi i banketeve ka të njëjtin pozicion si Shefi i kuzhinës, por ai është përgjegjës Vetëm në sektorin e festave dhe të banketeve. Varet nga Shefi ekzekutiv. Reparti i skarës Merret me gatimet e produkteve ushqimore në skarë, je specializuar kryesisht në përgatitjen e mishit të pjekur. Reparti i peshkut, i Cili angazhohet në përpunimin e produkteve të detit që nga pastrimi e Deri në nxjerrjen e produktit përfundimtar. Shefi ekzekutiv administron çdo punë ose veprimtari në kuzhinë. Ai është kreu i kuzhinës, që planifikon hartimin e menysë, kryerjen e blerjeve të nevojshme dhe koordinimin e përgjithshëm të Punës.

Reparti i salcave Merret me përgatitjen e mishit dhe të shpendëve, si dhe të salcave që shoqërojnë pjatat përfundimtare. Praktikanti Probajmo në hierarki pas ndihmësit dhe në përgjithësi ndihmon këtë të Fundit në detyrat e TIJ të përditshme në kuzhinë. Shefi i kuzhinës është një kuzhinier Aktiv që Varet nga Shefi ekzekutiv dhe ndërkohë angazhohet Edhe në procesin e gatimit. Në kuzhina relativisht më të Vogla, Shefi i kuzhinës Mund të jetë njëkohësisht Edhe shef ekzekutiv. Reparti i zarzavateve Merret me përgatitjen e zarzavateve, të gatimeve me vezë dhe të Supave të ndryshme, pjata këto të cilat përgjithësisht shërbehen si pjatë e parë ose plotësuese të pjatave Kryesore. Brigada e kuzhinës përbëhet nga codifi i përgjithshëm i punonjësve që Merret me punët në kuzhinën e një Hoteli ose restoranti të Madh. Koncepti i brigadës nënkupton ekzistencën e një Fluksi të konsiderueshëm Pune në kuzhinë dhe rrjedhimisht ndarjen e Punës në sektorë të veçantë, ndërkohë që kuzhinat e Vogla me një aktivitet më të ulët Mund të mbahen Edhe nga një kuzhinier i Vetëm.